AnaSayfa / Genel / Kahve falında nasır yolmak

Kahve falında nasır yolmak

Kahve falında nasır yolmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, içinin rahatlayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nasır yolmak gördüyseniz:

  • Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir.

Kahve falında nasır yolmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nasır görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında nasır sökmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan nasır koparmak hayatının rast gitmeye başlayacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında nasırlı ayak görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine yorulur.

Kahve falında elleri nasırlı görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında nasır çıktığını görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta nasır görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir