AnaSayfa / Genel / Kahve falında nasır temizlemek

Kahve falında nasır temizlemek

Kahve falında nasır temizlemek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, güzel işler yapacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nasır temizlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda farklı yaklaşımlar içerisine girebilir, yeni bakış açıları geliştirebilir, yepyeni başlangıçlar yapma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında nasır temizlemek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan nasır koparmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında nasır çıktığını görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında nasır görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında nasır sökmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağın altında nasır görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, daha bir sevileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir