AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan nasır koparmak

Kahve falında ayaktan nasır koparmak

Kahve falında ayaktan nasır koparmak sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, her zaman çok üzgün olacağına, geçiminin yerinde olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan nasır koparmak gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaktan nasır koparmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında ayakta nasır görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna alamet eder.

Kahve falında nasırlı el görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret eder.

Kahve falında nasırlı ayak görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nasırlı el tutmak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında nasır kesmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, doğruluğu bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir