AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi beyaz nar görmek

Kahve falında içi beyaz nar görmek

Kahve falında içi beyaz nar görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında içi beyaz nar gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Kahve falında içi beyaz nar görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Kahve falında içi boş nar görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek oldukça büyük başarılara, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz nar yemek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında beyaz nar görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı giymek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı vermek her çalışması ile büyük ses getireceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz erkek iç çamaşırı görmek eski enerjisini bulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir