AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi boş nar görmek

Kahve falında içi boş nar görmek

Kahve falında içi boş nar görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet eder.

Kahve falında içi boş nar gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler esnasında ilginç teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında içi boş nar görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek endişelerini silip atacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında içi beyaz nar görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında içi boş valiz görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi boş havuz görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, onu cesaretlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi boş mezar görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında içi boş bavul görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında içi boş fındık görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir