AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar ekşisi içmek

Kahve falında nar ekşisi içmek

Kahve falında nar ekşisi içmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında nar ekşisi içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda doğru şekilde davranıp davranmayacağına dair kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında nar ekşisi içmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi nar yemek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında nar ekşisi almak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi nar görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi su içmek hayatının yolunda gideceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekşimiş ayran içmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ekşi ayran içmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi çorba içmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir