AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar fidanı görmek

Kahve falında nar fidanı görmek

Kahve falında nar fidanı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nar fidanı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında nar fidanı dikmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, bazı ortak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar fidanı görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı fidanı dikmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meyve fidanları görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında şeftali fidanı görmek fedakârlıklar yapacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çam fidanları görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında fidanın büyüdüğünü görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir