AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar seçmek

Kahve falında nar seçmek

Kahve falında nar seçmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar seçmek gördüyseniz:

  • Sizinle benzer düşüncelere sahip kişilerle iiş birliğine girmeniz belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında nar seçmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına yorulur.

Kahve falında kolye seçmek yakında işlerinin aksayacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında meslek seçmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek seçmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap seçmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mandalina seçmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur seçmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında elbise seçmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir