AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise seçmek

Kahve falında elbise seçmek

Kahve falında elbise seçmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, çok mutlu olacağına, yardımın alınacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise seçmek gördüyseniz:

  • Net olmayan konularda daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında elbise seçmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan elbisesi seçmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalettir.

Kahve falında karpuz seçmek işlerinin baltalanacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük seçmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saat seçmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık seçmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında altın yüzük seçmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan seçmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir