AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap seçmek

Kahve falında şarap seçmek

Kahve falında şarap seçmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap seçmek gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında şarap seçmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında film seçmek sonunda maddi zarara gireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında kapı seçmek inancını bir kenara atacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında boya seçmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin seçmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, daha bir sevileceğine inanılır.

Kahve falında meyve seçmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır seçmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni projelere atılacağına delalettir.

Kahve falında meslek seçmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir