AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye seçmek

Kahve falında kolye seçmek

Kahve falında kolye seçmek borçlarının kendisini çok aşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, geçiminin zorlaşacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet eder.

Kahve falında kolye seçmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızın üstünden geçmelisiniz.

Kahve falında kolye seçmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan seçmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik seçmek fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına yorulur.

Kahve falında karpuz seçmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında toka seçmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşya seçmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorap seçmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine inanılır.

Kahve falında yemek seçmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir