AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur seçmek

Kahve falında bulgur seçmek

Kahve falında bulgur seçmek esenliği bulacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, fikirlerinin çatışacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında bulgur seçmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Kahve falında bulgur seçmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye seçmek güzel zamanlar geçireceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı seçmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır seçmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına inanılır.

Kahve falında meyve seçmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında oyuncak seçmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında domates seçmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında balık seçmek tüm özlemini gidereceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir