AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek seçmek

Kahve falında yemek seçmek

Kahve falında yemek seçmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, zenginleşeceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, endişelerin biteceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yemek seçmek gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Kahve falında yemek seçmek sorumluluk alacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yol seçmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma seçmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında meslek seçmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işarettir.

Kahve falında kılıç seçmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut seçmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mandalina seçmek haksızlıklara da karşı geleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında araba seçmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir