AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina seçmek

Kahve falında mandalina seçmek

Kahve falında mandalina seçmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında mandalina seçmek gördüyseniz:

  • Bazı planlar veya düzenlemeler sıralı şekilde sizin ilginizi bekliyor olabilir.

Kahve falında mandalina seçmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çuval mandalina görmek sevinç ve mutluluğa, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük mandalina görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil mandalina görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında mandalina görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mandalina toplamak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında mandalina kabuğu görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, canının sağ olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mandalina topladığını görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir