AnaSayfa / Genel / Kahve falında meslek seçmek

Kahve falında meslek seçmek

Kahve falında meslek seçmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında meslek seçmek gördüyseniz:

  • Aşırı hassasiyet yanlış kararlara neden olabilir.

Kahve falında meslek seçmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında meslekte yükselmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında mesleğini yaptığını görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında meslek görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mesleğini yapmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine işaret eder.

Kahve falında eski mesleğini yapmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet eder.

Kahve falında meslekten atılmak çok iyi işler ortaya konacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Kahve falında eski mesleğini görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir