AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağa çiş yapmak

Kahve falında yatağa çiş yapmak

Kahve falında yatağa çiş yapmak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında yatağa çiş yapmak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağa çişini yapmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta çiş yapmak hayatının zaferlerle dolacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında yatağına çiş yapmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta çiş görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağına çiş yaptığını görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yatağa çiş yaptığını görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında halıya çişini yapmak başarılarının düşeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir