AnaSayfa / Genel / Kahve falında durmadan çiş yapmak

Kahve falında durmadan çiş yapmak

Kahve falında durmadan çiş yapmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, malının ve kazancının tam olacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine inanılır.

Kahve falında durmadan çiş yapmak gördüyseniz:

  • Aradığınız desteği bulmak veya istediğiniz saygıyı görmek istiyorsanız, size karşıt görüşleri olan kişilerle yüzleşmelisiniz.

Kahve falında tarlaya çiş yapmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta çişini yapmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöp kovasına çiş yapmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiş kaka yapmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağa çiş yapmak işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına yorulur.

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında çok fazla çiş yapmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye çiş yapmak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir