AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz bezi görmek

Kahve falında namaz bezi görmek

Kahve falında namaz bezi görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz bezi gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler olması olasıdır.

Kahve falında beyaz namaz bezi görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işarettir.

Kahve falında namaz bezi görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalettir.

Kahve falında temiz bez görmek hayır duaları alınacağına, tatsızlıklar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofra bezi sermek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına yorulur.

Kahve falında siyah bez görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli bezler görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bez parçası görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir