AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz namaz bezi görmek

Kahve falında beyaz namaz bezi görmek

Kahve falında beyaz namaz bezi görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, takdir edileceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz namaz bezi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız.

Kahve falında beyaz namaz bezi görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz bezi görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz sofra bezi görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bez görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bez kesmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bez ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir bez görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir