AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bez parçası görmek

Kahve falında beyaz bez parçası görmek

Kahve falında beyaz bez parçası görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bez parçası gördüyseniz:

  • Gelişmeler hoşunuza gitse de, hazırlıklı olmanız büyük önem taşıyor olacak.

Kahve falında beyaz bez parçası görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Kahve falında siyah bez parçası görmek hayır getirecek yollara girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Kahve falında bez parçası görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz bez görmek saygınlığının da artacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz bez ayakkabı görmek para yatıracağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz sofra bezi görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir bez görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir