AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli bezler görmek

Kahve falında renkli bezler görmek

Kahve falında renkli bezler görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, ailesini hem gururlandıracağına, kalp kırıklığı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli bezler gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında renkli bezler görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah bez yıkamak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bulaşık bezi görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalettir.

Kahve falında kaput bezi görmek iş öğreneceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızlık bezi görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boklu bez yıkamak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir