AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bez görmek

Kahve falında siyah bez görmek

Kahve falında siyah bez görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, umutlarının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bez gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri görmezden gelmeniz istediğiniz sonuçları elde etmenizin önünü kesebilir.

Kahve falında siyah bez yıkamak başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına inanılır.

Kahve falında siyah bez görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bez parçası görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli sofra bezi görmek insanlara yardım edeceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz adet bezi görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işarettir.

Kahve falında silme bezi görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek bezi almak çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altına bez bağlamak sıkıntılarını çözeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir