AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bez görmek

Kahve falında temiz bez görmek

Kahve falında temiz bez görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, sorunlarının tamamen biteceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında temiz bez gördüyseniz:

  • Sunduklarınızla yetinmeyen veya hafife alan kişileri geri çevirmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında temiz bebek bezi görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına alamet eder.

Kahve falında temiz bez görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, doğru haber almaya yorulur.

Kahve falında temiz adet bezi görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine yorulur.

Kahve falında temizlik bezi görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kundak bezi görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bez parçası görmek darlanacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli bez görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı sofra bezi görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir