AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev ölçmek

Kahve falında ev ölçmek

Kahve falında ev ölçmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında ev ölçmek gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizde yaşadığınız sıkıntılar veya belirsizlikler yavaş yavaş sona eriyor.

Kahve falında evi ölçmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında ev ölçmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, yenileneceğine delalettir.

Kahve falında bir şeyi ölçmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, imkân sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilo ölçmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında uzunluk ölçmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında şeker ölçmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arsa ölçmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına yorulur.

Kahve falında metreyle boy ölçmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir