AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz yiyen maymun görmek

Kahve falında muz yiyen maymun görmek

Kahve falında muz yiyen maymun görmek çok zor günler geçirileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, üstünlük elde edeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz yiyen maymun gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında muz yiyen maymun görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında maymuna muz vermek herkesin takdirini toplayacağına, tecrübe sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında maymun ve muz görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine alamet eder.

Kahve falında muz ikram etmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgun muz görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında çok sayıda muz görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, işlerinin günden güne açılacağına rivayet eder.

Kahve falında muz vermek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, dertlerin aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir