AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz ikram etmek

Kahve falında muz ikram etmek

Kahve falında muz ikram etmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında muz ikram etmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız tavan yapabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz veya mevcut ilişkiniz kanatlanabilir.

Kahve falında muz ikram etmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında dalından muz koparmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında elinde muz görmek kız çocuğunun olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında muz koparıp yemek kendi çok iyi hissedeceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü muz görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük muz görmek yeni işler alacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor muz görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında muz satın almak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir