AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun ve muz görmek

Kahve falında maymun ve muz görmek

Kahve falında maymun ve muz görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, şansa, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak delalet etmektedir.

Kahve falında maymun ve muz gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında muz yiyen maymun görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında maymun ve muz görmek mal mülk sahibi olacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında maymuna muz vermek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok muz görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında muz kesmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal muz görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında muz ve elma görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir