AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymuna muz vermek

Kahve falında maymuna muz vermek

Kahve falında maymuna muz vermek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, yaşadığı stresin biteceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında maymuna muz vermek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek yeni işlere atılacağına, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında muz yiyen maymun görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, hoşluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun ve muz görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında maymuna muz vermek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden muz almak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz aldığını görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı muz yemek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine alamet eder.

Kahve falında muz ağacı ekmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir