AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz vermek

Kahve falında muz vermek

Kahve falında muz vermek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında muz vermek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bilinçli tercihler yapabilir, ideallerinizi geleceğe dönük şekilde biçimlendirebilirsiniz.

Kahve falında muz ağacı dikmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, huzurun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bal ve muz görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek şansının kendinden yana olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında muz yediğini görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında muzlu pasta yapmak engel tanımayan biri olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz ağacından muz yemek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, işe giren herkesin kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında birine muz vermek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok güzel işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir