AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun muz görmek

Kahve falında olgun muz görmek

Kahve falında olgun muz görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, işinde dar boğaza gireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, büyük paralara sahip olacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgun muz gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip olabilirsiniz.

Kahve falında olgunlaşmış muz görmek saygın biri olacağına, sohbetinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında olgun muz yemek hayatının zorlaşacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmamış muz görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında olgun muz görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hayallerinin de yarım kalacağına tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmamış ceviz görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında olgunlaşmış kavun görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış nar görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalettir.

Kahve falında olgun üzüm yemek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kendi işini açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir