AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz tohumu görmek

Kahve falında muz tohumu görmek

Kahve falında muz tohumu görmek ayrılanların kavuşacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, kafasının rahat edeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz tohumu gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz eski bir tanıdığınzla biraraya gelme şansı yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında muz tohumu görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalet eder.

Kahve falında keten tohumu görmek daha güçlü hale geleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil biber tohumu görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında fasulye tohumu görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ceviz tohumu ekmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaş tohumu görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni mallara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sebze tohumu ekmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğan tohumu ekmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, anne baba duasının alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir