AnaSayfa / Genel / Kahve falında keten tohumu görmek

Kahve falında keten tohumu görmek

Kahve falında keten tohumu görmek imkânların çok daha iyi olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, çocuk sahibi olunacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına yorulur.

Kahve falında keten tohumu gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında keten tohumu yemek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında keten tohumu görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında keten pantolon görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz keten pantolon görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında keten çanta görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında keten giymek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keten elbise giymek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, bundan güç ve cesaret alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keten elbise görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir