AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşhaş tohumu görmek

Kahve falında haşhaş tohumu görmek

Kahve falında haşhaş tohumu görmek hastalıklardan kurtulacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yarınlara bakacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına delalettir.

Kahve falında haşhaş tohumu gördüyseniz:

  • Keyifle olayları başlatabilirsiniz.

Kahve falında haşhaş tohumu görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek dileklerin yerine geleceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı hamur görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, gururlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında sürtülmüş haşhaş görmek güzel bir hayat süreceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında haşhaş yemek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil haşhaş görmek konfor içinde yaşayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine inanılır.

Kahve falında haşhaşlı ekmek kendisine kızacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir