AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan tohumu ekmek

Kahve falında soğan tohumu ekmek

Kahve falında soğan tohumu ekmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, uygulayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, sonunda mutlu olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında soğan tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmeyecek, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Kahve falında soğan tohumu ekmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğan tohumu görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tohum ekmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında kabak tohumu ekmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında tohum ekmek görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işarettir.

Kahve falında domates tohumu ekmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir