AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biber tohumu görmek

Kahve falında yeşil biber tohumu görmek

Kahve falında yeşil biber tohumu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil biber tohumu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye başlamadan önce, halletmeniz gereken eski problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil biber tohumu görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında biber tohumu ekmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biber tohumu görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı biber tohumu görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Kahve falında acı biber tohumu görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tohum görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında tabakta yeşil biber görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil acı biber toplamak zarara gireceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir