AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz suyu içmek

Kahve falında muz suyu içmek

Kahve falında muz suyu içmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aradığı kişiyi bulacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında muz suyu içmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz esnasında daha dikkatli olmanız veya daha dikkatli konuşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında muz suyu içmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, makamının sarsılmayacağına işaret eder.

Kahve falında bardak su içmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sirkeli su içmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı deniz suyu içmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında karıncalı su içmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine işarettir.

Kahve falında yerden çıkan suyu içmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında türbede su içmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir