AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede su içmek

Kahve falında türbede su içmek

Kahve falında türbede su içmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında türbede su içmek gördüyseniz:

  • Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında türbe suyu içmek başarılarının sürekli olacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate tabir olunur.

Kahve falında türbede su içmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet eder.

Kahve falında türbeden su içmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında türbede su görmek yaşama isteğinin artacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardakla su içmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin suyunu içmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaptan su içmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine inanılır.

Kahve falında yılan suyu içmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir