AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden çıkan suyu içmek

Kahve falında yerden çıkan suyu içmek

Kahve falında yerden çıkan suyu içmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yerden çıkan suyu içmek gördüyseniz:

  • Fark yaratma veya farklı şeyler yapma arzusuyla hata yapabilirsiniz.

Kahve falında bir yerden su içmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yerden çıkan suyu içmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden su içmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına işarettir.

Kahve falında yerden su çıkartmak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden su fışkırmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerden su çıktığını görmek beğenilen işlere imza atacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerde su görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden su çıkması görmek kısmetinin hep açık olacağına, yol alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir