AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı deniz suyu içmek

Kahve falında tatlı deniz suyu içmek

Kahve falında tatlı deniz suyu içmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında tatlı deniz suyu içmek gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Kahve falında tatlı deniz suyu içmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tatlı su içmek zor zamanlar yaşayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok tatlı su içmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden su içmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde su içmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında deniz suyundan içmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz suyunu içmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir