AnaSayfa / Genel / Kahve falında sirkeli su içmek

Kahve falında sirkeli su içmek

Kahve falında sirkeli su içmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işarettir.

Kahve falında sirkeli su içmek gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında sirkeli su içmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sirke içmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma sirkesi içmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında sirke suyu görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sirkeli su görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçta bit sirkesi görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında bitin yavrusu sirke görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında saçında bit sirke görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir