AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncalı su içmek

Kahve falında karıncalı su içmek

Kahve falında karıncalı su içmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında karıncalı su içmek gördüyseniz:

  • Hesaplarınızı detaylandırın.

Kahve falında karıncalı su içmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karıncalara su vermek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında karıncaya su vermek günden güne sorunlarının artacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret eder.

Kahve falında su içinde karınca görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin suyu içmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok susamak ve su içmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin suyunu içmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının elinden su içmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir