AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz salkımı görmek

Kahve falında muz salkımı görmek

Kahve falında muz salkımı görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz salkımı gördüyseniz:

  • Sorumluluk, görev veya planlarınızı müzakere edebilirsiniz.

Kahve falında muz salkımı görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında salkım muz görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında salkım üzüm koparmak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında salkım kiraz görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yeni işlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor üzüm salkımı görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah salkım üzüm görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salkımlı küpe görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah üzüm salkımı görmek onlara çok bağlı olacağına, işinde terfi alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir