AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor üzüm salkımı görmek

Kahve falında mor üzüm salkımı görmek

Kahve falında mor üzüm salkımı görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, hoşgörülü biri olunacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sevdiklerini de koruyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor üzüm salkımı gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında mor üzüm salkımı görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor salkım görmek en gösterişli arabalara bineceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında bir salkım yeşil üzüm yemek kudretli kişiler arasına gireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salkım üzüm koparmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına işarettir.

Kahve falında salkımından üzüm yemek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı üzüm salkımı görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında salkımdan üzüm yemek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir