AnaSayfa / Genel / Kahve falında salkım üzüm koparmak

Kahve falında salkım üzüm koparmak

Kahve falında salkım üzüm koparmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında salkım üzüm koparmak gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.

Kahve falında büyük üzüm salkımı görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere rivayet eder.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir salkım üzüm görmek hayallere kavuşulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm salkımı görmek takdir edileceği işler yapacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm salkımı görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında siyah salkım üzüm görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz üzüm salkımı görmek bunun şans olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı salkım üzüm görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir