AnaSayfa / Genel / Kahve falında salkım muz görmek

Kahve falında salkım muz görmek

Kahve falında salkım muz görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salkım muz gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında muz salkımı görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salkım muz görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük üzüm salkımı görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine işaret eder.

Kahve falında salkımlı küpe görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı salkım üzüm görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz üzüm salkımı görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına yorulur.

Kahve falında salkımdan üzüm yemek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında salkım söğüt görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir