AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah salkım üzüm görmek

Kahve falında siyah salkım üzüm görmek

Kahve falında siyah salkım üzüm görmek kısmetlerin azalacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah salkım üzüm gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili özel bilgileri paylaşırken dikkatli olmalısınız.

Kahve falında siyah salkım üzüm görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında siyah üzüm salkımı görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında salkımdan üzüm yemek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük üzüm salkımı görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, bir takım sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı üzüm salkımı görmek kötü haberler alacağına, kazancının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil salkımlı üzüm görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine delalettir.

Kahve falında bir salkım üzüm yemek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir