AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah üzüm salkımı görmek

Kahve falında siyah üzüm salkımı görmek

Kahve falında siyah üzüm salkımı görmek dertlerinin sonunun geleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm salkımı gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken seçimler ya da verilmesi gereken kararlar uykularınızı kaçırıyor olabilir.

Kahve falında siyah salkım üzüm görmek kazançlı işler yapılacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet eder.

Kahve falında siyah üzüm salkımı görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil salkımlı üzüm görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm salkımı görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında mor üzüm salkımı görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına yorulur.

Kahve falında bir salkım üzüm görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında yeşil salkım üzüm yemek hayatının güzelliklerle dolacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine alamet eder.

Kahve falında bir salkım yeşil üzüm yemek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir