AnaSayfa / Genel / Kahve falında salkımlı küpe görmek

Kahve falında salkımlı küpe görmek

Kahve falında salkımlı küpe görmek tebrik edileceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, uzun yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, dost çevrenizin genişleyeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında salkımlı küpe gördüyseniz:

  • Hayatınızda işiniz her şeyden önce geliyor.

Kahve falında salkımlı küpe görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, rızkının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında salkım küpe görmek yükseldikçe yükseleceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına delalet eder.

Kahve falında salkım söğüt ağacı görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor üzüm salkımı görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı üzüm salkımı görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine inanılır.

Kahve falında bir salkım üzüm görmek bekârlığına da veda edeceğine, dinç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir salkım yeşil üzüm yemek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir