AnaSayfa / Genel / Kahve falında salkım kiraz görmek

Kahve falında salkım kiraz görmek

Kahve falında salkım kiraz görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sorunların yakında son bulacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, çok sağlıklı olunacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salkım kiraz gördüyseniz:

  • Biraz esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında salkım kiraz görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salkım muz görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, prestij kazanacağına işaret eder.

Kahve falında mor salkım görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında salkım üzüm koparmak güzel fırsatların elde edileceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek kafasını rahatlatacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine tabir olunur.

Kahve falında salkım domates görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında salkım domates toplamak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine yorulur.

Kahve falında yeşil salkım üzüm yemek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir