AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz kesmek

Kahve falında muz kesmek

Kahve falında muz kesmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki şüpheleriniz yersiz olmayabilir.

Kahve falında muz kesmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına işarettir.

Kahve falında birinden muz almak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında muz yemek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muz almak başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye muz yedirmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı muz yemek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında muz çalmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe muz yedirmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir